Αρχική Σελίδα

Shenzhen Kehei Lighting Technology Co.,Ltd

καλής ποιότητας dimmable MR16 για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας dimmable MR16 για τις πωλήσεις
Σας ευχαριστώ για τα καλά προϊόντα σας, ο πελάτης είναι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το πρόγραμμα.

—— Τρόυ Searle

Έχουμε κερδίσει το πρόγραμμα με τους λαμπτήρες σας, και μπορείτε να είστε υπερήφανοι εκεί τα φω'τα σας που είναι τόσο ευτυχείς.

—— Ρότζερ Simmons

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Kehei Lighting Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Kehei Lighting Technology Co.,Ltd Shenzhen Kehei Lighting Technology Co.,Ltd Shenzhen Kehei Lighting Technology Co.,Ltd Shenzhen Kehei Lighting Technology Co.,Ltd Shenzhen Kehei Lighting Technology Co.,Ltd Shenzhen Kehei Lighting Technology Co.,Ltd
Υποδοχή Γραφείο Επανακυκλοφορίας γραμμή παραγωγής Για τη δοκιμή γήρανσης Εργαστήριο για το προσάρτημα φωτισμού

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : KEHEI
Αριθμός Υπαλλήλων : >150
Ετήσιες πωλήσεις : >5million
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η Co. τεχνολογίας φωτισμού Kehei Shenzhen, ΕΠΕ, είναι αφιερωμένος προμηθευτής του φωτισμού των οδηγήσεων. Η σταθερή ανεξάρτητη Ε&Α μας μας έχει κερδίσει αρκετοί διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου και χρησιμοποίησης σε αυτόν τον τομέα. Παραδείγματος χάριν, έχουμε αρχίσει σε χρησιμοποίηση του κράματος μαγνήσιου και αργιλίου ως υλικό heatsink για τα επίκεντρά μας, τα οποία διαλύουν τη θερμότητα 70 τοις εκατό γρηγορότερα από το αργίλιο. Συνεχίζουμε επίσης να αναπτύσσουμε τα υλικά νέας γενεάς heatsink όπως το νιτρίδιο αργιλίου για να ικανοποιήσουμε την απαίτηση διασκεδασμού θερμότητας του φωτισμού των οδηγήσεων υψηλής δύναμης.
 
Συν, από τη συνεργασία με τους προμηθευτές μας, έχουμε αναπτύξει την ψηφιακή dimmable δύναμη, η οποία πραγματοποιεί τη dimmable φωτεινότητα φωτισμού χωρίς τον έλεγχο ή αλλαγή πυριτίου του αρχικού κυκλώματος. Ακριβώς χρησιμοποιώντας το συνηθισμένο μεταστρέψτε το χρήστη μπορεί να ρυθμίσει τη φωτεινότητα σε διάφορα επίπεδα.

 
Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα των φω'των των οδηγήσεων, συμπεριλαμβανομένου MR16, E26, E27, E14, GU5.3, GU10, G23, 2G7, G24D, PAR30, PAR38, των βολβών AR111, των προβολέων, των σφαιρικών βολβών, των επικέντρων, των φω'των κοσμήματος, των ανώτατων φω'των, downlights, των σωλήνων της PL, των φω'των σωλήνων T5/T8 και περισσότερων. Πέντε μηχανικοί Ε&Α μας, με οκτώ έτη εμπειρίας κάθε ένα, μπορούν να αναπτύξουν πέντε νέα στοιχεία μηνιαία. Τους πέστε τις απαιτήσεις σας, και μπορούν να αναπτύξουν ένα νέο δείγμα για σας σε τρεις έως επτά ημέρες.
 
 
Μπορούμε να παραγάγουμε 20, 000 επίκεντρα, 8, 000 downlights και 10, 000 βολβοί κάθε μήνα. Και 90 τοις εκατό τους εξάγονται στις ΗΠΑ, την ΕΕ, την Ιαπωνία και άλλες χώρες και περιοχές. Οι διαταγές για πέντε έως 100 κομμάτια μπορούν να παραδοθούν σε ακριβώς τρεις ημέρες. Και 10 έως 15 ημέρες απαιτούνται για 100 έως 5, 000 κομμάτια.

 
Επτά προσωπικό πωλήσεών μας ευφραδές στα αγγλικά, ιαπωνικά και Κορεάτη αναμένει τις έρευνές σας. Μας καλέστε σήμερα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Kehei Lighting Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Tinali

Τηλ.:: 86-755-28577700

Φαξ: 86-755-28578130

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)